By Klára: ODCVIČENO V LISTOPADU - NĚCO JAKO DVOUFÁZOVÉ TRÉNINKY A MOJE STÁLICE /2020

úterý 1. prosince 2020

ODCVIČENO V LISTOPADU - NĚCO JAKO DVOUFÁZOVÉ TRÉNINKY A MOJE STÁLICE /2020

 
Ahojte! ☺

Předposlední měsíc tohoto roku je za námi a já jsem tu opět se shrnutím své cvičební rutiny. Tentokrát v ní asi nejsou žádné velké změny, takže to nebudu ani víc okecávat. Takže pokud máte chuť, pojďte se mrknout, co jsem odcvičila v listopadu, a najít tak třeba nějaké workouty, které můžete zkusit i vy! ☺

 

1.11.


Nucený odpočinek


2.11.


Masáž


3.11.


Selena Gomez dance workout od Teagan Dixon (13 minut)
Tanečních videí od Teagan už jste u mě viděli několik. A má je fajn. Známé písničky, lehké kroky i celé sestavy. U tohoto to nebylo jinak.



Booty workout with bootyband od Kamily Pavlíčkové (16 minut)
A pokud už jste viděli předchozí cvičební články, asi víte, že kde jsou gumičky, to mě obvykle baví. Nebylo tomu jinak ani u tohoto workoutu. A pokud máte doma gumičky, určitě to zvládnete všichni! Nebylo to zase nějak moc těžké. ☺



Arm burnout od Blogilates (15 minut)
Ale tohle, tohle jsem cítila. Jestli existuje mistr na posilování rukou bez vybavení, je to určitě Blogilates. Její videa na tuhle partii vám opravdu umějí dát zabrat. A u tohoto mi moje paže opravdu umíraly. Skvělá práce, Cassey!


 
Sixpack workout - beginner to medium level od Pamela Reif (10 minut)
Tohle video od Pamely mělo i pauzy, takže to nebylo zase tak náročné. Takže tohle určitě zvládnete všichni!


 
50x variace kliků
 

Protažení podle sebe
 
 
Nácvik provazů
 
 
Pár jóga pozic

 
Stoje na rukou, loktech a hlavě


4.11.


30 minut běh


Procházka na rozhlednu


5.11.


Dopoledne
 
Lockdown flow od Tom & Sara (65 minut)
Na takhle dlouhé lekce moc nejsem. Ale je pravda, že je začínám zařazovat častěji, než dřív. A tahle byla fajn. Utekla mi, protáhla jsem si celé tělo... Na konci teda nebyla relaxace v pozici mrtvoly, kterou mám já osobně dost ráda, ale jinak jsem nenašla nic, co by mi vadilo. Dokonce jsem si u Toma už i celkem zvykla na to tykání.
 


Odpoledne 
 
Brigáda


6.11.


Ráno
 
30 minut běh
 

Odpoledne
 
Brigáda


7.11.


Brigáda
 
 
Večer


Abs with weights od Pamela Reif (10 minut)
No, představte si Pamelu. Její cvičení na břicho. A teď si tam přidejte ještě nějakou činku nebo kettlebell. Super, co? Já jsem se to teda rozhodla zkusit s šestikilovým kettlebellem. A asi vás nepřekvapí, že jsem to pěkně cítila, že ne? ☺


 
50x klik

 
Vinyasa flow pro posílení těla i ducha od Jóga Poděbrady (37 minut)
Příjemná lekce s klasickými jógovými pozicemi. Sem tam byl vložený cvik na lehoučké zpevnění, ale jinak to bylo o pozicích bojovníků, chaturang a tak podobně. Což jsou pozice, u kterých přirozeně zpevňujete své tělo. Ale nebylo to nějak extra těžké, co se právě těch posilovacích cviků týká. Takže za mě fajn lekce.
 


8.11.


Odpočinek


9.11.


30 minut běh


10.11.


Little mix dance workout od Teagan Dixon (12 minut)
Tohle mě ale upřímně moc nebavilo. Nevím, čím to bylo, jestli sestavami nebo písničkami, ale nějak to nebylo úplně ono. Alespoň pro mě teda ne.



Abs + butt s balónem od Péti Elblové (11 minut)
Příjemná změna ve cvičební rutině. Gymnastický míč mám sice nafouknutý pořád, ale moc s ním necvičím. Tak mě tohle Pétino video alespoň dokopalo k tomu ho znovu použít. A bylo to fajn, video má všechno, co mít má, není to nic zabijáckého, takže pokud máte míč, zkuste to! ☺



300 rep squat challenge od MadFit (15 minut)
Tři kola, v každém pět cviků po dvaceti opakováních. Sice to pořád nebyla výzva v pravém slova smyslu, nedalo mi to zabrat zase tak extrémně, abych použila tohle označení, ale cítila jsem to. A užila jsem si to, což bylo hlavní.



Disney princess abs workout od Blogilates (7 minut)
No, pochopila jsem tu myšlenku, i ten nápad s tím kolem, ale nějak jsem se s tím neztotožnila. Nebavilo mě to, vůbec, abych byla upřímná. Bylo to takové zdlouhavé a opravdu až moc laděné do toho Disney stylu. Na mě to bylo moc.

 
 
50x variace kliků
 

Protažení podle sebe
 
 
Nácvik provazů
 
 
Pár jóga pozic

 
Stoje na rukou, loktech a hlavě


11.11.


Ráno
 
30 minut běh
 
 
Odpoledne
 
Brigáda


12.11.


Brigáda
 
 
Večer

Rozpusť napětí v kyčlích a nalezni cestu k Tittibhasaně od Tomash Strnad yoga (68 minut)
Opět delší lekce, opět od Toma. Měla být zaměřená na kyčle, což byla. Ale nemyslete si, že budete hodinu protahovat jen oblast kyčlí, to vůbec. Byla tam spousta pozic i na jiné části těla, kyčlím jste se věnovali podle mě tak polovinu z celé lekce. Ale užila jsem si ji. Měla na konci i Šavásanu, takže jsem byla naprosto spokojená.



13.11.


Běh na 800 metrů


Jacikův test


Břicho podle sebe (15)


14.11.


Brigáda


15.11.


Lower body stretch od MadFit for recovery and flexibility (25 minut)
Protahovací video od MadFit, které bylo zaměřené na spodní část těla. To mi bylo hodně příjemné. Navíc vám to zabere opravdu jen pětadvacet minut, což je ideální čas, protože se stihnete pěkně protáhnout, ale nestrávíte u toho hodinu. Byly tam fajn pozice, užila jsem si to a opravdu jsem tu spodní část uvolnila. Takže za mě dobrý.



16.11.


Ráno 
 
30 minut běh
 
 
Odpoledne 
 
Dance party workout od MadFit (15 minut)
Tohle taneční video jsem zmiňovala v několika předchozích cvičebních článcích. Strašně mě bavilo, když jsem ho zkoušela poprvé. A pořád tomu tak je. Podle mě je fakt super. Rozhodně ho zkuste, pokud jste to ještě neudělali!
 
 
 
Slim legs workout od Rachel Gulotta Fitness (20 minut)
I tento workout byl fajn. Mělo to hudbu, časovač, dokonce jste cvičili v kuse, takže jsem to i cítila. Za mě super! ☺



17.11.


Brigáda
 

„Positions“ full body workout od MadFit (2 minuty)
Tohle bylo opět fajn. Taneční videa od MadFit jsou pro mě obvykle to pravé. U tohoto když jste se chytli s refrénem, bylo to pak poměrně snadné, takže jste si to mohli užít. Takže dobrý. ☺


 
Katy Perry dance workout od Teagan Dixon (12 minut)
Tohle nebylo úplně špatné. Nebyl to ten nejlepší taneční workout od Teagan, ale špatné to nebylo. Znala jsem písničky, dřív jsem je poslouchala hodně, takže o to víc mě to asi i bavilo. Takže jo, na rozhýbání jako takový běžný taneční workout to bylo fajn.


 
Ab workout od MadFit (15 minut)
Tohle nebylo úplně snadné. Jelo se sice v intervalu 45/15, ale některé ty cviky vám daly celkem zabrat. Ale líbily se mi jak právě jednotlivé cviky, tak i celé uspořádání. Jo, tohle bylo dobrý!
 

 
Flat abs workout od MadFit (5 minut)
A dobrá mi přišla i tahle pětiminutovka. Navíc, pár minut si najde každý, takže šup do toho! ☺
 
 
 
Complete back workout at home od Breathe and Flow (9 minut)
Parádní workout na záda, opravdu. Naprosto ideální na vybalancování a vytvoření rovnováhy po posilování bříška. Super!



50x klik
 
 
Full body stretch od Pamela Reif (10 minut)
Příjemná desetiminutovka na protažení celého těla. Po cvičení naprosto ideální.
 


18.11.


Brigáda
 
 
Večer 
 
Ranní jógové probuzení od Jóga Poděbrady (44 minut)
Jestli hledáte příjemnou jógovou lekci na tři čtvrtě hodinky, u které si odpočinete, ale zároveň se i příjemně protáhnete, bude tohle pro vás to pravé.
 


19.11.


30 minut běh

 
Brigáda


20.11.


Brigáda


21.11.


Odpočinek


22.11.


Taneční sestava podle sebe
 
 
Home HIIT workout od Teagan Dixon (20 minut)
Dvě kola po deseti minutách, interval 40/20, ale teda mákla jsem si, fakt že jo. Za mě dobrý!
 


Quick sofa workout od Kamily Pavlíčkové (9 minut)
Tohle bylo fajn ozvláštnění, ale znovu bych to asi nepotřebovala. Cítila jsem teda hlavně bříško, ta část na zadek mě zase tak nebavila. Špatné to nebylo, ale jak píšu, znovu to asi nemusím cvičit.


 
Plank challenge vol. 2 od Kamily Pavlíčkové (9 minut)
Tohle mi přišlo lepší, než ta první výzva v planku od Kamči. Zdálo se mi to i trošku těžší a o to víc se to blížilo slovu „výzva“. Ale nebylo to neodcvičitelné, určitě to zkuste!



„South of the border“ od Pamela Reif (3 minuty)
Tohle už jsem kdysi cvičila, ale hodila se mi do tréninku nějaká krátká sestava na zadek, tak jsem se k tomu vrátila. A nebylo to špatné, zadek jsem trochu cítila, takže dobrý.


 
Booty workout - training for a bubble butt od Pamela Reif (10 minut)
Po tomhle už mě ale zadek docela bolel. Ale tak to se dalo čekat, je to Pamela. A ta vám dokáže, že i u videa bez skoků a bez vybavení vás dokáže za deset minut zničit.
 

 
Protažení podle sebe


23.11.


Brigáda
 
 
Večer
 
Taneční sestava podle sebe
 
 
Vinyasa jóga pro zlepšení rovnováhy od Tomash Strnad (61 minut)
Tahle lekce nebyla špatná. Rovnováhy a rotace mě v józe baví. Bavila mě teda trošku míň, než Tomova balanční jóga, kterou jsem cvičila kdysi, dřív, ale špatná nebyla. Takže ji klidně taky zkuste! ☺
 


24.11.

 

Výlet na rozhlednu


25.11.


Ráno

30 minut běh


Večer

Home ab workout od Fraser Wilson (10 minut)
S tímhle klučinou už jsem cvičila už kdysi. A vím, že jsem psala, že se mi líbí, jak v každé části videa posiluje jinou část bříška. Na tom se nic nezměnilo. Mělo to hudbu, časovač, bylo to odcvičitelné i pro holky, a co si budem, dobře se na něj i dívalo.



6 simple exercises for 6 pack abs od THENX (6 minut)
Šest cviků, šest minut. Každý cvik jste cvičili jednu minutu, s tím že mezi jednotlivými cviky jste měli pár vteřin na změnu pozice. Jiné pauzy tam nebyly. Takže po docvičení jste to bříško opravdu i cítili. ☺



50x variace kliků
 

Protažení podle sebe
 
 
Nácvik provazů
 
 
Pár jóga pozic

 
Stoje na rukou, loktech a hlavě
 

26.11.


Jóga na pohodu od Jóga Letná (56 minut)
Tohle mě nebavilo, bohužel. Nějak jsem se v tom nenašla. Neztotožnila jsem se vůbec s tou myšlenkou, s tím typem té jógy. Takže tohle pro mě osobně nebylo, no.



27.11.


Procházky
 

28.11.


Objev v sobě skrytou sílu od Tomash Strnad yoga (60 minut)
Tahle lekce třeba nebyla úplně jednoduchá. Byla opravdu o zpevnění, o síle, fakt to nebyla žádná pohodička. Ale pokud si chcete máknout i u jógy, tohle video vám to rozhodně umožní.
 


29.11.


Dance party wokout - Ariana Grande od MadFit (16 minut)
Na to, jak mám ráda taneční workouty od MadFit, tohle mi vůbec nesedlo, bohužel. Ty sestavy mi přišly zbytečně překombinované, musela jsem se hodně soustředit, abych je dělala správně. A o to míň mě to bavilo. Ani nemám moc chuť to zkoušet znovu. Ale třeba mi to nedá, a pustím se do toho ještě jednou. Ale takhle mě to opravdu moc nebavilo no.


 
Pilates/barre inspired HIIT od Teagan Dixon (20 minut)
Dvě kola po deseti minutách, ve kterých jste zapojili celé tělo. U této dvacetiminutovky jsem si mákla, fakt že jo! ☺


 
Lean legs workout od Teagan Dixon (20 minut)
Stejný princip jako u videa výše. A tento den jsem byla možná i nějaká lehce unavená a ta videa mi dávala trošku víc zabrat. A nebo byla prostě dobrá. Popřípadě obojí. Protože po tomhle videu jsem ty nohy (ale i zadek) opravdu cítila.



Burning abs and booty workout od Kamily Pavlíčkové (19 minut)
Prvních deset minut bylo zaměřených na bříško, těch zbylých necelých deset na zadek. První část mi přišla úplně v pohodě, ale u té na zadeček už moje tělo celkem protestovalo. Už mě ta spodní část těla opravdu bolela. Takže po docvičení tohoto už jsem měla opravdu dost.


 
Stretch & cool down routine od Move With Nicol (12 minut)
Ale i tak nemohlo chybět protažení. A bylo to příjemné, tak akorát dlouhé, fajn na zklidnění, ale i protažení. Tomuto taky nemám co vytknout.


 

30.11.

 

Odpočinek



Tak, to byl konec listopadu a zároveň konec tohoto článku. Užijte si adventní čas se svými blízkými, nestresujte se extrémy, zkuste si najít balanc, udržovat se v pohybu, ale umět si i užít (před)vánoční čas! ☺

K.

Žádné komentáře:

Okomentovat